Duurzaam vakantiehuis in Drenthe

Op zoek naar een duurzaam vakantiehuis in Drenthe?
Bij eco lodge de Kaampies kom je heerlijk tot rust in het unieke vakantieverblijf.

Echt natuurhuis

De recreatiewoning is organisch gebouwd met hernieuwbare bouwmaterialen zoals stro, leem en hout en daarmee en echt natuurhuis.  Gelegen op het natuurlijke landgoed De Kaampies  heeft het alle gebruikelijke voorzieningen, ondanks dat het geen aansluitingen heeft op het openbare gas-, water en elektriciteitsnet. Het is een zeer eigentijds en ruim off the grid huis. Bewust omgaan met de omgeving staat hierin centraal.

Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 6 personen. Het verblijf heeft een ruime woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers: in de eerste staat een tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden en een stapelbed. Voor het vakantiehuis ligt een natuurvijver waar je ook kunt zwemmen. In overleg is er een haal- en brengservice voor het OV.

U bent van harte welkom als u van de bijzondere off the grid woning wilt genieten of omdat u kiest voor een vakantie met een lage foodprint.

Fietsen in Drenthe
Vogel De Kaampies
Duurzaam vakantiehuis Drenthe

Tot rust komen in een duurzaam vakantiehuis in Drenthe

Dit vakantiehuis in Midden Drenthe heeft het voordeel dat je helemaal tot rust kunt komen in de omgeving. Op het landgoed zelf staan veel (fruit-)bomen en struiken, er is een eigen wandelpad en er is een natuurlijke zwemvijver. Voor de liefhebbers is er zelfs een biologische moestuin.
Landgoed De Kaampies ligt op ongeveer 500 meter van het brinkdorp Mantinge. Meer informatie

In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. Het bekende Mantingerzand met z’n jeneverbessen ligt op 1 km afstand. Op fietsafstand ligt Dwingeloo met z’n bekende heidevelden.  Orvelte ligt op 8 km van landgoed De Kaampies en is een oud monumentendorp. Jong en oud kunnen hier de sfeer van Drenthe in de negentiende eeuw proeven. Winkeltjes en allerlei bezienswaardigheden zijn hier te bezoeken

Scroll naar boven